Skip to main content
Log in

Ambassadrice Bijzondere tandheelkundige zorg, Elinor Bouvy, neemt afscheid

'Van Bijter naar Beter'

  • Bijzondere tandheelkunde
  • Published:
Tandartspraktijk Aims and scope

Abstract

Het symposium 'Van Bijter naar Beter', gehouden op 4 februari in het WTC-Rotterdam, werd geopend door de voorzitter van de Raad van Toezicht Bijter, de heer Van Dijk. Hij dacht iets te kunnen gebruiken van een recent artikel in de Volkskrant over tandheelkunde. Het artikel bleek over bleken te gaan. Na lezing was hem al snel duidelijk dat het afscheidssymposium hier mijlen ver vanaf staat. Het symposium handelde namelijk over de ontwikkeling van de Bijzondere Zorg en de bijdrage die Elinor Bouvy hieraan heeft geleverd. Jo Caris, manager van Bijter en dagvoorzitter, sprak over 35 jaar ontwikkeling van het vakgebied 'Bijzondere Zorg' voor 'bijzondere' doelgroepen door een 'bijzonder' mens (afb. 1). Reden waarom dit afscheid werd gehouden op een prestigieuze locatie: het World Trade Centre in Rotterdam. Het symposium werd bezocht door 170 genodigden en belangstellenden.

Elinor Bouvy voor de aanvang van het symposium met Martin Aarts, een 'gelijkgestemde' collega in de Bijzondere zorg van het eerste uur.

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

2.
3.
4.
5a.
5b.
6a.
6b.
6c.
7a.
7b.
7c.

Author information

Authors and Affiliations

Authors

Additional information

tandarts

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

Gruythuysen, R.J.M. Ambassadrice Bijzondere tandheelkundige zorg, Elinor Bouvy, neemt afscheid. TAPR 26, 312–319 (2005). https://doi.org/10.1007/BF03072513

Download citation

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/BF03072513

Navigation