Psychologie & gezondheid

ISSN: 1873-1791 (Print) 1876-8741 (Online)

Description

Na 34 jaar Gedrag & Gezondheid gaat het tijdschrift verder onder de naam Psychologie & Gezondheid. Deze verandering heeft voor de identiteit van het tijdschrift geen vergaande gevolgen, maar de kenners zullen zien dat we het tijdschrift in een nieuw jasje hebben gestoken. Dit is vooral zichtbaar door een overzichtelijkere lay-out, een ander formaat en natuurlijk een nieuwe frisse cover.

Wat leest u in Psychologie & Gezondheid
Psychologie & Gezondheid heeft tot doel het bevorderen van de ontwikkeling en het gebruik van psychologische kennis en methoden op het gebied van de psychische en lichamelijke gezondheid. Het tijdschrift wil tevens de communicatie aanmoedigen tussen onderzoekers en iedereen die betrokkenen is bij de zorg voor gezondheid.

Naast theoretische en praktijkgerichte overzichtsartikelen, vindt u er onder andere congres- en onderzoeksverslagen. Om discussie en debat te stimuleren wordt er in iedere editie, in de rubriek 'Forum', een relevant thema aan de orde gesteld in de vorm van een onderbouwde stelling.

Voor wie?
Psychologie & Gezondheid richt zich op psychologen werkzaam in de gezondheidszorg (GZ-psychologen, klinisch en medisch psychologen) en op onderzoekers, docenten en studenten op het gebied van de gezondheidszorg. Ook voor andere gedragswetenschappers, artsen, verpleegkundigen en paramedici bevat het tijdschrift relevante informatie.

Browse Volumes & Issues