Skip to main content
Log in

Digitale integratie van volkeramiek

Productinformatie*

  • Tandtechniek
  • Published:
Tandartspraktijk Aims and scope

Na de digitalisering in de optische en audiologische branche kon de digitalisering in de tandheelkunde en tandtechniek niet uitblijven. Tot voor kort was het slechts nog een kwestie van tijd voordat het mogelijk zou worden om automatisch restauraties te produceren. Nu blijken deze restauraties op alle aspecten te kunnen concurreren met de traditioneel vervaardigde kronen en bruggen. Vaak zijn de automatisch geproduceerde restauraties zelfs beter.

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

Afb. 1
Afb. 2
Afb. 3

Author information

Authors and Affiliations

Authors

Additional information

Voor een literatuuropgave en info: mail naar <info@cyrtina.nl>.

* De rubriek Productinformatie bevat informatie afkomstig van industrieën en dienstverleners op tandheelkundig gebied. De informatie heeft betrekking op nieuwe ontwikkelingen en innovaties die voor de tandheelkunde interessant kunnen zijn. De inhoud van deze informatie valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van TandartsPraktijk en wordt verzorgd door de uitgever. Contactpersoon voor deze rubriek is Frans Vossenaar, tel. 06-22547741. Productinformatie (800 woorden, voorzien van enkele afbeeldingen) kan worden verzonden naar <f.vossenaar@bsl.nl>. De uitgever behoudt zich het recht voor inzendingen te bewerken, in te korten of te weigeren.

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

van der Zel, J. Digitale integratie van volkeramiek. TANDARTSPRAKTIJK 34, 33–34 (2013). https://doi.org/10.1007/s12496-013-0103-4

Download citation

  • Published:

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/s12496-013-0103-4

Navigation