Standby

, Volume 32, Issue 2, pp 10–10 | Cite as

Nieuws

  • Elly Hogeveen
Nieuws
  • 35 Downloads

Samenvatting

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Deze worden georganiseerd met stakeholders uit onderwijs en bedrijfsleven.

1 Vakwedstrijd voor tandartsassistenten en de winnaar is...

Skills Heroes zijn vakwedstrijden voor mbo’ers. Deze worden georganiseerd met stakeholders uit onderwijs en bedrijfsleven. De winnaars van de vakwedstrijden voor de leerling-tandartsassistenten zijn: goud voor Romee Lennips, Deltion College, zilver voor Louise Krol, ROC Friese Poort, brons voor Wilhelmina van Leijen, ROC Friese Poort.

De studenten worden geënthousiasmeerd, maar bovenal gemotiveerd om te excelleren en het beste uit zichzelf te halen. Ze krijgen de kans om hun talenten te laten zien in diverse vakrichtingen. Er worden in 2017-2018 zo’n 60 vakwedstrijden georganiseerd waaronder tandartsassistent niveau 4. De vakwedstrijden zijn gebaseerd op de kwalificatiedossiers.

In totaal hebben 14 tandartsassistenten in opleiding gestreden voor een finaleplaats die plaats vond op 15 en 16 maart. De winnaars van de halve finale gingen door naar de finale op zaterdag 17 maart. De deelnemende scholen zijn Deltion College Zwolle, Koning Willem I College ’s-Hertogenbosch, Rijn-IJssel Arnhem, ROC Da Vinci Dordrecht, ROC Friese Poort Leeuwarden, ROC van Twente Hengel) en Summa College Eindhoven. De beste vakvrouwen op het vakgebied Tandartsassistent kregen een medaille en staande ovatie. Op school zijn ze ook nog in het zonnetje gezet.

2 Standbydag, een gezellige en leerzame dag voor jou en je collega’s

Compleet vernieuwd! Een unieke dag uit voor jou en je collega’s. En je steekt er ook nog wat van op ook. De Standbydag is hét jaarlijks congres evenement voor de tandarts-, preventie- en orthodontieassistent.

Dit jaar geeft Fred van Leer het startschot voor deze speciale dag geheel in het teken van jou als assistent. Ontmoet je collega’s op de informatie-expositie en maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied. Dit jaar verdiepende workshops met als thema Jong en Oud. Laat je inspireren door boeiende lezingen en workshops door gerenommeerde sprekers en verrijk je kennis met praktische vaardigheden en actuele ontwikkelingen en volg de unieke fashionles van Fred van Leer!

Kun je net als wij niet wachten op dé enige echte assistentendag? Bekijk dan alvast het programma op www.standbydag.nl.

Copyright information

© Bohn Stafleu van Loghum is een imprint van Springer Media B.V., onderdeel van Springer Nature 2018

Authors and Affiliations

  • Elly Hogeveen
    • 1
  1. 1.

Personalised recommendations