Tandartspraktijk

ISSN: 0167-1685 (Print) 1875-6808 (Online)

Description

Tandartspraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen. Tandartspraktijk neemt een standpunt in: het volgt het gevoerde beleid van overheid, verzekeraars en beroepsorganisaties kritisch en is niet bang voor een opiniërende stellingname.
De juiste mix van goed beschreven casussen, congresverslagen en onderwerpen van sociaal maatschappelijke aard maken Tandartspraktijk een veelgelezen tijdschrift onder algemeen practici.

Twee edities per jaar verschijnen als TP/Exkies, special voor Tandtechniek en tandheelkunde. De redactie streeft ernaar om in deze tandtechniekspecials onafhankelijke kennis uit te wisselen en informatie te verstrekken over ontwikkelingen op het snijvlak van tandtechniek en tandheelkunde. De grote hoeveelheid lezerspost maakt Tandartspraktijk tot een levendig discussieplatform voor alle tandartsen en studenten tandheelkunde.

Tandartspraktijk is een vaktijdschrift dat zich ten doel stelt te fungeren als intermediair bij de éducation permanente van de tandarts (algemeen practicus). De uit tandartsen samengestelde redactie is onafhankelijk. Hoewel TP geen wetenschappelijke of sociale richting heeft, dient alle aangeboden kopij wetenschappelijk verantwoord te zijn en binnen Nederlandse sociale normen aanvaardbaar.

Belangrijke rubrieken in Tandartspraktijk: Klinische artikelen, Exkies-tandtechniek, Malpraxis, Feedback Post, Aansprakelijkheid, Productinformatie, Automatisering, Heynicks Hoek, Reacties van lezers, Congresaankondiging, Notities, Agenda.

Website en tijdschrift houden u up-to-date over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek. De combinatie van site en tijdschrift geeft u een uitgelezen mix van goed beschreven casussen, congresverslagen, praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

  • 11 Volumes
  • 122 Issues
  • 2,518 Articles
  • 2005 - 2015 Available between
Browse all Content Browse Volumes & Issues